hat

ja hat det är just det jag känner just nu.. ännu mer hat hat hat.. blir tokig. arg. förbannad och allt annat sånt skit som bär mig just nu... blir tokig fy fan vad arg jag blir.
   ibland önskar man att vissa saker inte har hänt, men det har det.. ibland önska jag huvudtaget att jag inte flytta ner hit... men då hade man inte träffat dessa underbara människor som bor här och inte ha en församling, men ändå blir jag tokig. kan man inte bara säga som man känner, vill osv...skiter bara i allt just nu, orkar inte med allt.
blää.

En helt vanlig dag...

Hejhopp!
Jadu.. vad ska man säga?! vaknar kl. 12.00.. går och käkar frukost, kollar på high shool musical. :)  .. har vart helt galet slut hela dagen, så messa Ida om jag kunde ta städningen idag.. så jag städa smulan i två timmar med..
Men annars har den varit bra, en massa bus med Emanuel,Evelina och Alex. lite mysdet med.*
ja imorgon hoppas jag att jag få jobb, så jag gör nå vett med, i helgen.. skulle egentligen på happening i fredags, men mådde så sjukt dåligt, så jag var hemma och kolla på idol. och mådde illa så jag spydde nästan, antingen var det mensverk eller typ någon magsjuka aktig. inte så konstig eftersom de gå magsjuka på dagis nu, och jag jobba där.
Men mådde sen bättre på Lördagen, så jag städade smulan, sen for jag till mamma och pappa, så fick jag träffa min brorIsak, det var riktigt mysigt..:)
Jadu.. har faktiskt inte så mycket mer fett att säga ikväll..
Bara att jag saknar Malin Time väldans mycket just nu!:/

ne nu ska jag ta en liten kvällsfika..
Ha en fortsatt fin kväll..
Pusshejs <3

GOD BLESS YOU ALL!
RSS 2.0