En helg hos kussen min
Hejhopp!

Ja nu har man vart och hälsat på sin käre kusse uppe i kära Norrland.. thii. ( kanske ska flytta hit till hösten)
Man blir alltid så glad av alla underbara Norrlänningar ( bara för jag är en själkv, iofs;)
var på ungdomsmöte i fredagspå pingst kyrkan. riktigt bra faktikst, han pratade om Nåd, om Guds nåd.
sen fick man ju gratis fika också bara för man var där för första gången, wihii! mummsigt värre, sen for vi hem och kollade på film, save the last dance. riktigt mysig film faktiskt! typiskt mig och Emilia film. :D
Så idag vakna vi halv tolv, men snacka typ till halv två så gick upp då och käka frukost, sen kolla på film, anastisa,mysig barnfilm. hihi. sen beställde vi pizza, mumms! och nu typ snart ska vi bast, mysigt värre.
Så imorgon far jag hem till kära Alunda igen. haha.
ja efter en sån här härlig helg med min lilla kusse, som man är uppväxt med, gjort allt med, delar verkligen allt, både allt roligt, allt hemskt som hänt i våra liv. allt jag gjort har Emilia också gjort, alla minnen är med henne. verkligen allt. vi delar verkligen alla meningar med varandra, avslutar varandras meningar. jaa de är verkligen underbart att ha en underbara kusin/vän/ syster. ja vad du nu är för mig. finns ingen vän som dig.
Men så bo man så här långt bort, blir det lite svårt, träffas verkligen inte ofta nu.. de är rikitgt tråkigt.. :/
Men jag hoppas verkligen att jag flyttar upp hit och pluggar till hösten, jag vet inte om det är här,men jag hoppas.. dit Gud vill att jag ska dit far jag..och jag hoppas att hans plan är hit. ..

Bless you all!


/LillaSara


Att leva nära Jesus

Att leva nära Jesus det behöver vi varje dag för att överleva, vi behöver fokusera på Honom varje dag. De är inte lätt men vi måste försöka, be, läsa Guds Ord, umgås med Krisna vänner gå på Gudstjänst. osv. Vi behöver komma närmare honom alltid, för att vi ska må bra och få en ännu bättre relation med Jesus måste vi närma oss honom med.. och vara öppen vad han har att säga,varje dag! Lyssna till Guds ord, lyssa vad Gud har att säga till just dig idag. Han älskar dig så enormt mycket och han vill verkligen ha en relation med dig, men då måste du också vilja, Jesus tvingar sig aldrig på, han har gett oss en fri vilja, om vi vill ta emot honom, det är verkligen upp till oss.
Närma dig jesus så kommer ditt liv bli förändrat! Han älskar dig.
                                Gud väldigne dig!

/ Lilla Sara

RSS 2.0