Andlig eld del 2

De som verkligen hungrar och har ett begär efter Gud går från passivitet till handling. Om du verkligen är hungrig i det naturliga sitter du inte bara i din soffa och hoppas att ett pizzabud tar fel och slänger in en pizza på bordet framför dig. Du går istället till kylskåpet och tar fram nåt att äta.  Skillanden mellan hunger och tillfredsställelse är handling. Om du följer din hunger efter Gud och börjar göra något åt den, kommer du att uppleva att Gud fyller dig. Men sitt inte bara framför din TV och önska att du kände Gud djupare. Säg inte hur mycket du älskar Gud. VISA DET!  Säg inte hur mycket du skulle vilja lära känna Gud. LÄR KÄNNA HONOM! 
Om en människa som man känner sällan äter något och samtidigt inte är hungrig, kan man misstänka att personen är sjuk. När vi är friska och mår bra hungrar vi. det är andligt att ha ett begär efter Gud men inte göra något åt det. Det är att vilja ha något men inte vara villig att betala priset för det.
                  

  Hunger efter Gud i ditt liv är ett tecken på att du kommer växa som kristen
   
Ett begär är som en eld som driver dig. Det blir en inspiration för dig. Den största orsaken till att de flesta kristna inte växer är att de inte ens tänker på att växa. När du har ett begär efter att få växa I Gud och vara brinnande för honom, kommer du tänka på hur du kan komma närmare Gud. Du vaknar upp morgonen med en passion i ditt hjärta för att växa i Gud. Du längtar efter att få mera tid till att läsa Guds ord. Om inte detta är en verklighet i ditt liv än så kan det bli det. Det kommer att ske, om du begär det. Gud har sagt i sitt ord att han ska utjuta sin Ande över allt kött. Just nu är du inne i ett växthus. du växer andligen för varje stund du tillbringar i Guds närvaro. Du växer dig starkare. Din kärlek till Gud växer och din tro växer.

Ha en bra dag! var välsignad! / Sara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0